Doctrin Collaborate

Det enklaste sättet att digitalisera er verksamhet

Med en digital ingång för patienter och smarta samarbetsverktyg för medarbetare blir det enkelt att leverera personcentrerad vård.

Med Doctrin Collaborate skapar ni enkelt en digital patientingång som kan integreras via er hemsida eller ert telefonisystem. Det betyder att patienten kan påbörja sitt ärende när och var som helst.

I vårdgivarvyn är det enkelt att sätta upp flöden så att era patienter kommer till rätt person och profession utifrån sökorsak. Patienten kan stanna i samma gränssnitt medan ni bjuder in kollegor eller refererar patienten vidare till rätt person inom er verksamhet. Sömlöst och smidigt för både patient och medarbetare.

Använd teamchatt för att underlätta samordning och kommunikation kring patientärenden där flera professioner eller specialiteter behövs.

Doctrin Collaborate ger er en bättre överblick över när era patienter söker vård och för vad, det underlättar planering och schemaläggning och ni kan enkelt vägleda era patienter till samma vårdpersonal med högre kontinuitet som resultat.

Det här får ni alltid när ni väljer Doctrin

Doctrin Source

Välj bland våra +700 formulär utformade för att förenkla anamnesupptagningen och skapa en bättre förberedd vårdkontakt. Den digitala anamnesen summeras i en lättöverskådlig rapport som möjliggör medicinska beslut på kort tid.

Doctrin Analytics

Vårt dashboard ger er tillgång till realtidsdata över kontaktorsaker och flöden vilket underlättar schemaläggning och möjliggör kontinuerlig, datadriven verksamhetsutveckling och förbättring.

Doctrin Way

Få en flygande start med bra implementering. Vårt erfarna team utbildar era medarbetare och hjälper er implementera plattformen för att säkerställa att ni får full utväxling på er digitaliseringssatsning.

Plattformen som växer med er

Vår produkt är utvecklad för att kunna anpassas utifrån verksamhet och utmaningar. Jämför våra produktpaket för att hitta den lösning som passar er bäst.

Utforma efter era behov

Vår medicinska katalog innehåller fler än 700 formulär – välj de alternativ som passar era behov bäst.

Fler av våra paket

Doctrin Reach
Ellipse 20-2

Förenkla er utgående patientkommunikation. Med snabb och säker digital kommunikation ersätter ni brev och telefonsamtal.

Doctrin Network
03

Ta ett första steg mot en vård fri från barriärer. Koppla samman vården och förenkla samarbete över enhetsgränser.

Boka en demo

Få en kostnadsfri demo fysiskt eller online där vi går igenom funktionalitet och visar hur plattformen kan användas i er verksamhet.

Det här formuläret är inte till för att söka vård. Om du behöver medicinsk rådgivning, kontakta din vårdenhet.

Vår plattform används på mer än 350 vårdenheter varje dag