doctrin-mynewsdesk-image-201.png
28 april 2020

Doctrins chefläkare nytt tillskott till Swecares styrelse

Doctrin har genom Anna-Karin Edstedt Bonamy, chefläkare Doctrin fått förtroende att ingå i Swecares styrelse. Swecare är en halvstatlig medlemsorganisation och plattform där akademi, privat- och offentlig sektor möts för att verka för ökad export och internationalisering av svensk hälso- och sjukvård och life science.

“Jag är glad och stolt över att få vara med och bidra till Swecares organisation och arbete, särskilt i dessa tider då digitalisering har större potential än någonsin att kunna förbättra sjukvården”, säger Anna-Karin Edstedt Bonamy

Doctrin har varit medlem i Swecare sedan 2018 och har genom samarbetet fått medverka på delegationsresor, seminarier, besök från utländska företag, lärosäten och organisationer i syfte att sprida svensk innovation inom hälso- och sjukvård och life science.

“Vi på Doctrin är mycket tacksamma över det givande samarbete vi har med Swecare alltsedan vi lanserade vår första produkt”, säger Anna-Karin Edstedt Bonamy.

Doctrins plattform för intelligent digitalisering av patientresan används på 180 vårdenheter runtom i Sverige. Vi har även kunder i Norge och Tjeckien. Läs mer om hur vårdgivare använder vår plattform i praktiken.

Vill du veta mer om Swecares arbete och styrelse läs här

Vill du ta del av mer nyheter från Doctrin anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Om Doctrin

Doctrin är Sveriges ledande B2B-plattform för digifysisk hälso- och sjukvård. Doctrin utvecklar digitala verktyg för att automatisera processer för befintliga vårdgivare för ett mer tillgängligt, integrerat och effektivt vårdsystem med patienten i centrum. Dokumenterade resultat är nöjda patienter, kortare vårdköer, bättre vårdkvalitet, effektivare resursutnyttjande och mer harmonisk vårdpersonal. Bolaget grundades 2016 av Magnus Liungman och Ashkan Labaf.