doctrin-mynewsdesk-image-47.png
07 december 2020

Privatläkarna väljer Doctrin som digital partner för sin primärvård

December 2020 | Privatläkarna väljer Doctrin som digital partner för sin primärvård. Med säte i centrala Helsingborg når Privatläkarna ut till över 8000 listade patienter och erbjuder utöver primärvård även hälsokontroller, KBT-terapi samt vaccinations- och hudmottagning. Med Doctrins digitala lösning kommer Privatläkarna utveckla sitt arbete för en mer tillgänglig, effektiv och högkvalitativ vård.

Med strävan mot att bli Sveriges ledande vårdcentral arbetar Privatläkarna genomgående med kvalitetssäkring i sitt dagliga arbete. Behovet av en hållbar och högkvalitativ lösning för ett digifysiskt vårderbjudande blev under 2020 påtaglig. Valet föll på Doctrin som delar Privatläkarnas fokus på kvalitet och resultat.

“Vi är glada över att tillsammans med Doctrin skapa en mer effektiv och högkvalitativ vård för våra patienter. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet för att erbjuda hög tillgänglighet och ett engagerat omhändertagande. Något som till stor del kan möjliggöras med denna digifysiska lösning och plattform”, säger Ulrika Swegmark, VD Privatläkarna.

“Vår lösning riktar sig mot vården i sin helhet och adresserar de problem som innebär brist på resurser och tillgänglighet. Som digital partner till Privatläkarna tillhandahåller vi en digital plattform för hela patientresan, från heltäckande anamnes och träffsäker triage, till kontinuerliga vårdkontakter och smidigare samarbeten mellan vårdprofessioner”, säger Anna-Karin Edstedt Bonamy, VD Doctrin.

Privatläkarna startade sitt arbete med Doctrins plattform den 4 december 2020.