Träffa Doctrin på Vitalis 17-19 maj

Doctrin i partnerskap med CGI

Doctrin är Nordens ledande plattformsleverantör för digifysisk vård. Tillsammans med vårdgivare ser vi till att vårdens resurser räcker till mer - och fler.

Under årets upplaga av Vitalis presenterar vi vårt gemensamma erbjudande med CGI. Med Doctrins spjutspetsteknologi och gedigna medicinska innehåll och CGIs breda erfarenhet av implementering och förändringsledning kan vi hjälpa vårdgivare till en hållbar digitalisering och riktig digifysisk vård.

Besök oss i monter B07:03

Nyfiken på att veta mer om vad Doctrin och CGI kan göra för din verksamhet? Kom till monter B07:03 och prata med oss. Eller boka ett möte direkt med någon av våra representanter på plats för ett mer djupgående samtal. Vi ses!

Vitalis Doctrin on stage

Få gratis inträde till Vitalis

Vi bjuder på inträdet till Vitalis (ordinarie pris 495 SEK ex moms).

Vi hjälper er hjälpa fler

Med digitala lösningar kan vi förbättra vården tillsammans. Nyfiken på att veta mer? Ladda ner vår broschyr för att läsa mer om värdet av riktig digifysisk vård och hur våra produktpaket ser ut.

Fyll i din email för att ladda ner broschyren
Om Vitalis

Vitalis är Nordens ledande e-hälsomöte. Här möts representanter ifrån kommun, regioner, privata vårdgivare, myndigheter, akademi och industri för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och inspiration.

MASTER_GRADE_GRAFIK-1-00-49-17-1-2