Doctrin Reach

Förenkla er utgående patientkommunikation

Initiera och automatisera kommunikation med era patienter med digitala verktyg. Enkel, snabb och säker digital kommunikation ersätter brev och telefonsamtal.

Med Doctrin Reach kan ni kontakta patienter när ni behöver det och på det sätt som passar er verksamhet bäst. Skicka en hälsodeklaration eller remiss för provtagning, planera en videokonsultation, erbjud tider eller skicka ett formulär inför nästa besök.

Med digitala verktyg som chatt, formulär och video kan ni enkelt kontakta patienter och säkerställa att de tagit del av den information ni skickat ut. Patienterna kan ta del av information i lugn och ro och återkoppla eller ställa frågor när det bäst passar dem.

Med Doctrin Reach blir patientkommunikationen effektiv utan att tumma på säkerhet eller kvalitet. Förenkla besöksplanering genom att samla in viktig information från patienter på förhand. Frigör tid genom att förbereda digitala utskick och schemalägg när ni vill att de ska skickas ut. Underlätta för era medarbetare att planera sin tid samtidigt som era patienter får den information de behöver, när de behöver den. Enkelt, snabbt och tryggt.

Det här får ni alltid när ni väljer Doctrin

Doctrin Source

Välj bland våra +700 formulär utformade för att förenkla anamnesupptagningen och skapa en bättre förberedd vårdkontakt. Den digitala anamnesen summeras i en lättöverskådlig rapport som möjliggör medicinska beslut på kort tid.

Doctrin Analytics

Vårt dashboard ger er tillgång till realtidsdata över kontaktorsaker och flöden vilket underlättar schemaläggning och möjliggör kontinuerlig, datadriven verksamhetsutveckling och förbättring.

Doctrin Way

Få en flygande start med bra implementering. Vårt erfarna team utbildar era medarbetare och hjälper er implementera plattformen för att säkerställa att ni får full utväxling på er digitaliseringssatsning.

Plattformen som växer med er

Vår produkt är utvecklad för att kunna anpassas utifrån verksamhet och utmaningar. Jämför våra produktpaket för att hitta den lösning som passar er bäst.

Utforma efter era behov

Vår medicinska katalog innehåller fler än 700 formulär – välj de alternativ som passar era behov bäst.

Fler av våra paket

Doctrin Collaborate
02-2

Gör digitaliseringen enkel. Börja med en digital ingång för patienter och smarta samarbetsverktyg för medarbetare.

Doctrin Network
03

Ta ett första steg mot en vård fri från barriärer. Koppla samman vården och förenkla samarbete över enhetsgränser.

Boka en demo

Få en kostnadsfri demo fysiskt eller online där vi går igenom funktionalitet och visar hur plattformen kan användas i er verksamhet.

Det här formuläret är inte till för att söka vård. Om du behöver medicinsk rådgivning, kontakta din vårdenhet.

Vår plattform används på mer än 350 vårdenheter varje dag